Предавање со Д-р. Рашела Мизрахи

#Ден4

Докторoт по биохемија и молекуларна биологија на Бар Илан Универзитетот во Израел, Д-р Рашела Мизрахи оддржа предавање на тема „Внатрешно патување кон успехот, цена и вредност“.

#МладиЛидери17 #YoungLeaders17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *