Предавање од Д-р Марко Штенберген – Трет Ден на Школата на млади лидери

#Ден3

Д-р Марко Штенберген, професор на Одделот за политички студии на Универзитетот во Цирих, оддржа предавање на тема „Десет когнитивни стапици на (политичко) лидерство, и како да се одбегнат“.

#МладиЛидери #YoungLeaders17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *