Ден 4 – Предавање со Фишник Доко сертифициран Мајкрософт тренер

#Ден4
М-р Fisnik Doko, сертифициран Мајкрософт тренер и софтвер архитект, оддржа предавање на тема „Зголемување на продуктивноста со ИТ вештини“.

#МладиЛидери17 #YoungLeaders17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *