Средба со новоизбраната амбасадорка на САД, Кејт Мари Бирнс

Дел од членовите на Иванов Школа за Лидери – Алумни асоцијацијата остварија средба со новоназначената амбасадорка на САД, Кејт Мари Бирнс.

 

На средбата, амбасадорката ги слушна мислењата на младите лидери за општествените прашања и состојбите што директно ги засегаат. Заедно беа предложени идеи и иницијативи за нивно подобрување.

Поради големиот интерес да се слушне зборот на младите во земјава, средбите на членови на ИСЛАА со претставници од амбасадите ќе продолжат и во наредниот период.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *