Реализирана средба со поранешниот Претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов

Членови од Извршниот одбор на ИСЛАА остварија средба со д-р Ѓорге Иванов, поранешен Претседател на Република Македонија и иницијатор на Школата за Млади Лидери.
На состанокот, младите лидери дадоа отчет за сработените активности на асоцијацијата во изминатите месеци, но и активностите што се во тек.
Фокусот на средбата беше ставен на размена на идеи и плодна дискусија за проекти што се очекува да се реализираат до крајот на годината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *