Билатерален семинар „Shaping our common future”

Билатерален семинар „Shaping our common future”

Изминатиов викенд, членови на ИСЛАА беа дел од билатералниот семинар на тема „Shaping our common future” во организација на Институт МК91 и Институт за икономическа политика / Economic Policy Institute, поддржан од Фондацијата Hanns-Seidel-Stiftung.

Целта на семинарот беше продлабочување на меѓудржавната соработка помеѓу младите од Македонија и Бугарија со фокус на владеењето на правото и евроинтеграциите. Учесници од ИСЛАА беа дел и од пробедничката проектна идеја чија реализација дополнително ќе ја продлабочи соработиката помеѓу овие две соседни држави.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *