Претседателката на Иванов Школата за Лидери – Алумни Асоцијација (ИСЛАА), Данче Ристова на вестите TV NOVA

Претседателката на Иванов Школата за Лидери – Алумни Асоцијација (ИСЛАА), Данче Ристова, беше гостин во вестите на TV NOVA во кои зборуваше за целите, предавачите и учесниците на Школата за млади лидери.

Данче Ристова – Претседателката на ИСЛАА на вестите на TV NOVA

#YoungLeaders17 #МладиЛидери17
#Ден1

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *