Ден 3

Д-р Марко Штенберген, професор на Одделот за политички студии на Универзитетот во Цирих, оддржа предавање на тема „Десет когнитивни стапици на (политичко) лидерство, и како да се одбегнат“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *