Вториот ден на Школата за млади лидери со експертот за бизнис менаџмент и лидерство – David Goldsmith

#Ден2

Еден од водечките експерти за бизнис менаџмент и лидерство, David Goldsmith оддржа предавање на тема „Платени за да МИСЛАТ: Докажан процес за стратегизирање и 12-те дневни активности на сите лидери“

За време на неговото предавање се одржа и практична работилница во која беа вклучени младите лидери.

#МладиЛидери17 #YoungLeaders17

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *