Божин Трпевски – ТВ Нова 21.08.2017

„Треба да ни е чест на сите учесници што ќе слушнеме зборови од луѓе кои се големи имиња, и ова е многу ретка шанса на едно место да се собрани луѓе од од кои можеш толку многу да научиш“, истакна годинешниот учесник на Школата за млади лидери, Божин Трпевски зборувајќи за неговите очекувања од Школата.

#YoungLeaders17 #МладиЛидери17
#Ден1

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *